Aitoja makuja ja aitoa yhteistyötä -seminaari eli toisin sanoen Ruokasektorin valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kick off, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari, Keski-Suomen Vuoden kylä ja Minimaaseutugaala järjestettiin Keuruulla 11.12.2018. Ohesta pääset tutustumaan päivän materiaaleihin.
Aamupäivä
Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely
Ruoka-ala kasvuun -esittely, Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus
Luonnontuotealan kehittämistyö ja -tarpeet, Juha Rutanen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti
Luomu on kasvubisnes, Minna Nurro, Pro Luomu ry
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, Leena Pölkki, JAMK
Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -koulutushanke, Marianne Niinikoski, JAMK
Luonnosta lautaselle -koulutushanke, Katariina Jousmäki, ProAgria Keski-Suomi/Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Valtakunnallisten hankkeiden yhteisesitys
Iltapäivä
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen päätösseminaari
Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, Leena Pölkki, JAMK
Aitojen Makujen Yö, Virpi Ruotsalainen
IGW2019-hankkeiden esittely, Suvi-Tuulia Leinonen, JAMK
Pitkä tie kalasta brändiksi, Ari Seppälä, Järki Särki Oy/Komppa-Seppälän luomutila
Lähiruoan käyttö Muuramen ruokapalvelussa, Ilja Saralahti, Muuramen kunnan ruokapalvelut
Amazing Keski-Suomi, Sanna-Mari Hynninen, Keski-Suomen Yrittäjät
Muut materiaalit
Kuvia Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen matkalta
Juttu Aitoja makuja ja aitoa yhteistyötä -seminaarista Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjeessä 12/2018
Kuvakooste Amazing Keski-Suomesta: